HYR hus / lägenhet I MILNA PÅ ÖN BRAC.

Letar du efter att hyra ett hus eller lägenhet i Kroatien.  Då har du kommit helt rätt, här erbjuder vi dig underbart boende att hyra i Kroatien.
 Villa Birke är helt nybyggt 2019 - 2021, i huset är det tre separata lägenheter. Med egna balkonger, terasser och en gemensam stor pool. 

Brac har en varierande natur från höga bergstoppar med den vita, vackra kalkstenen till lummiga oliv- och vingårdar samt härliga stränder. Här finns mycket att uppleva, kloster och vackra miljöer som byggdes då ön tillhörde Venedig, men även vindsurfing, sol och bad passar perfekt att ägna dagarna åt. Regionen Dalmatiens högsta punkt finner man på Brac, härifrån har man underbar utsikt över den kroatiska skärgården.

Kroatien

Kroatien är välkänt för sin vackra natur, trevliga miljöer,  intressant kultur och historiska arv. Inte nog med detta, Kroatien är även det land i Europa som har flest soltimmar per år. Kroatien har en lång och vacker kust som lämpar sig perfekt för semester med sol, bad och dykning men även många andra aktiviteter. Längst Kroatiens fantastiska kust finns det 1185 stycken öar, den tredje största av dem är Brac. Brac kallas ofta för Kroatiska ö-världens pärla och här finns många fina badvikar, små trevliga byar, vingårdar och mycket kultur.

KONTAKTA OSS

loading...